nieuws

test

Nieuw ATANA bestuurslid

Swati Sen Gupta treedt toe als penningmeester.

Haagse CultuurAcademie van start in mei

Ben je tussen de 23 en 35 jaar en wil je graag werken in de Haagse cultuursector? Aanmelden kan tot 15 april.

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Crash Course Cultureel Ondernemerschap voor leidinggevenden van kleine culturele instellingen en zelfstandig ondernemers (ZZP'ers) in de cultuursector. Voorjaar 2018.

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

7 Aanbevelingen Diversiteit aan de Top Kabinetsformatie

Geen enkel partijprogramma bevat een aanpak die de doorbraak zal veroorzaken waar Nederland op zit te wachten. Hier zijn onze aanbevelingen.

prikbord

Kleurrijke Top 100

1 december 2019

Algemeen

De Kleurrijke Top 100 is een jaarlijkse ranking van Nederlanders die het verschil maken en die met hun werk, persoonlijkheid en visie een bijdragen leveren aan een inclusievere samenleving.

Deze Kleurrijke Top 100 is het antwoord op alle top 100 lijsten in Nederland en geeft met rolmodellen en gamechangers een antwoord op de huidige status quo. De Kleurrijke Top 100 selecteert op inhoud, visie en lef en heeft als doel de media, het bedrijfsleven en de politiek te inspireren met de andere kant van het spectrum.

Jaarlijks levert binoq atana de top 10 bestuurders en toezichthouders - mensen uit het ATANA-werk die door ons gematcht zijn aan de top van organisaties in de culturele en maatschappelijke sector.

Kijk voor meer informatie: https://dekleurrijketop100.nl/naar prikbordoverzicht