nieuws

test

Nieuw ATANA bestuurslid

Swati Sen Gupta treedt toe als penningmeester.

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

7 Aanbevelingen Diversiteit aan de Top Kabinetsformatie

Geen enkel partijprogramma bevat een aanpak die de doorbraak zal veroorzaken waar Nederland op zit te wachten. Hier zijn onze aanbevelingen.

prikbord

Cineblend

1 december 2017

Algemeen

Cineblend is een maandelijkse avond in informele sfeer met diner, film en debat. De thematiek concentreert zich op beeldvorming over culturen in de Nederlandse media en is vaak gekoppeld aan actuele maatschappelijke thema''''''''''''''''s. Per thema nodigen we vooraanstaande sprekers uit het veld uit om aan de hand van beeldfragmenten met elkaar en het publiek in discussie te gaan. Elke avond wordt afgesloten met een borrel. Dit maakt Cineblend tot een geschikte netwerkgelegenheid.

Cineblend is in een initiatief van Savan.

Savan is de Stichting Audiovisuele Antropologie Nederland.

Savan organiseert jaarlijks het Beeld voor Beeld festival, een documentairefilmfestival waarbij cultuur en beeldvorming centraal staan. Geworteld in de visuele antropologie, vertoont het festival vijf dagen lang documentaires over uiteenlopende (sub)culturen. Naast het vertonen van mooie films over culturele diversiteit behoort het uitgebreid napraten met de makers tot het vaste format van het festival.naar prikbordoverzicht