lopende projecten

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Voorjaar 2018: crash course cultureel ondernemerschap met concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing.

Nieuw West & Cultuur

Verdiepingsgesprekken in Nieuw-West in navolging van het inspiratiediner in De Meervaart.

Kleurrijke Top 100

De Kleurrijke Top 100 is een lijst van invloedrijke en kleurrijke Nederlanders als antwoord op de huidige top lijsten zoals de Quote500, de top 200 van de Volkskrant en de top 100 van OPZIJ.

De lijst wordt samengesteld door een onafhankelijke redactie die op zoek gaan naar kleurrijke en inspirerende talenten uit verschillende lagen en genres van de samenleving. En mensen kunnen anderen online voordragen. De nummering in de lijst zegt niks over iemand’s relevantie of invloed. De nummer 1 wordt in goed overleg gekozen naar aanleiding van actualiteit en zichtbare invloed (1 t/m 10 is namelijk Media).

Binoq atana is vaste samenwerkingspartner van de Kleurrijke Top 100. Elk jaar leveren wij 10 biculturele toppers voor de categorie bestuurders en toezichthouders. Daarvoor putten wij uit ons rijke ATANA netwerk dat wij sinds 2000 zorgvuldig hebben opgebouwd.

Kijk hier voor de Top 100 van 2016