lopende projecten

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Voorjaar 2019: crash course cultureel ondernemerschap met concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing.

ATANA in company

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

Atana Grachtenfestival Special


Het Grachtenfestival en atana hebben in 2011 voor de eerste maal succesvol samengewerkt door het aanbieden van een speciale kortingsactie voor 2 concerten waarvan alleen de leden van het atana netwerk (atanezen) gebruik konden maken. Daarbij werden de deelnemers op dezelfde avond getrakteerd op een speciaal welkom en een inleiding bij het eerste concert en een boottocht naar het tweede concert. De reactie na afloop van de deelnemers was zeer positief. Vooral de speciale ontvangst en de gereserveerde plaatsen op de eerste rij bij beide concerten werden gewaardeerd.
Doel van de samenwerking is het verbreden van het publiek van het Grachtenfestival en het bereiken van nieuwe doelgroepen. In het kader van audience development kan het Grachtenfestival door samenwerking toegang tot het netwerk van atana krijgen en de daar aanwezige expertise, en kunnen de atanezen profiteren van een speciaal voor hen samengesteld arrangement.
Voor de editie van het Grachtenfestival in 2012 willen beide partijen opnieuw de handen ineen slaan.
terug naar projecten
test