lopende projecten

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Voorjaar 2019: crash course cultureel ondernemerschap met concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing.

ATANA in company

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

Richtje SybesmaRichtje Sybesma is directeur van binoq. Na jarenlang te hebben rondgereisd over de wereld, startte zij in 2005 als freelancer bij binoq. Inmiddels staat zij aan het roer van het bureau en werkt zij met volle overgave aan het in de markt zetten van nieuwe projecten. Het benadrukken van de positieve aspecten van (culturele) diversiteit binnen de samenleving is een belangrijke drijfveer.
Richtje begon haar loopbaan als demografisch adviseur bij het ministerie van OCW. Daarna was zij actief in de onderwijssector als onderzoeker en bestuursadviseur. Ook voerde zij vijf jaar lang de eindredactie van een landelijk onderwijsblad en werkte zij als freelance journalist.

Jacek RajewskiJacek Rajewski staat bekend om zijn vermogen grote artistieke producties en evenementen te organiseren. Hij is oprichter en voormalig directeur van Suger Factory. In 2010 maakte hij zich los uit het nachtelijke leven en begon hij als cultureel ondernemer zijn business onder de noemer 'cultuurarchitect'. In 2011 volgde hij de atana training en sindsdien is hij nauw betrokken bij verschillende projecten van binoq. Hij is onder ander de projectleider van ons innovatieplatform !ANATALAB.

Marcos Castro


Marcos Castro studeerde Communicatie Design 2D op de kunstacademie Willem de Kooning in Rotterdam, waar hij cum-laude afstudeerde met de Rotterdamse Drempelprijs voor beste student in design. Daarvoor studeerde hij I&IT, Multimedia Design op de Haagse Hogeschool. Marcos is als ontwerper nauw betrokken bij vrijwel alle projecten waarvoor binoq zich sterk maakt – van Drongo Festival tot en met de Code Culturele Diversiteit. Dankzij zijn professionele inzet en uitstekend ontwerpwerk weet hij tilt hij onze projecten op een hoger plan.

 

test