lopende projecten

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Voorjaar 2019: crash course cultureel ondernemerschap met concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing.

ATANA in company

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

culturele diversiteit

Krijg de juiste mensen op de juiste plaats – dat is de kern van het atana-programma. Mensen die er toe doen op plaatsen die er toe doen. Vanuit deze gedachte heeft binoq dit programma ontwikkeld, en met dit uitgangspunt ontplooien wij uiteenlopende activiteiten.
Atana en binoq zijn – we kunnen het ongegeneerd stellen – de deskundigen bij uitstek wanneer het gaat om de bemiddeling van getalenteerde bestuurders met een niet-autochtone achtergrond.

Maar wij doen meer. Als specialisten op het gebied van diversiteit adviseren wij ministeries, organisaties, instellingen, fondsen, gemeenten en regionale overheden.

En wij coachen individuen. Regelmatig blijkt in individuele contacten een behoefte aan coaching of training te bestaan. Vanuit het gevoel toe te zijn aan een volgende stap in de carrière, uit de behoefte aan begeleiding bij een specifiek project, of omdat iemand bepaalde vaardigheden wil aanscherpen. Soms zijn het vroegere atana-cursisten die al bestuurservaring hebben opgedaan, soms anderen met een vergelijkbare achtergrond.

Wij bieden daarom diverse mogelijkheden tot coaching en training. Wij geven deze begeleiding vanuit onze eigen expertise en kunnen in specifieke gevallen ook een beroep doen op gerenommeerde coaches met een indrukwekkende staat van dienst.

Bemiddeling, advisering en coaching. Omdat wij beseffen hoezeer Nederland aan het veranderen is. In 2010 wordt een op de drie nieuwe vacatures vervuld door iemand die nu nog als allochtoon wordt aangeduid. Het is zaak om ervoor te zorgen dat het potentieel aan kader dat onder hen aanwezig is, ook werkelijk wordt benut. Om dat te realiseren is nu een gerichte aanpak nodig. Wij hebben daarvoor de kennis en de ervaring - en die zetten wij graag in.

Een gerichte vraag? Of wilt u eens vrijblijvend komen praten? Neemt u gerust contact met ons op.

Voorbeeld van een project van culturele diversiteit is atana .

test