lopende projecten

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Voorjaar 2019: crash course cultureel ondernemerschap met concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing.

ATANA in company

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

binoq in de praktijk

Onderzoek, advies en projecten op het gebied van cultuur in de breedste zin van het woord - kunsten, media en erfgoed: dat is waar binoq zich op richt. Wij hebben kennis van het veld, van het spel en van de spelers. Wij weten niet alleen wat er nu speelt, maar vaak ook wat er gaat komen.

Daarom kunnen wij ons snel inwerken in nieuwe zaken. Wij leggen makkelijk verbanden en kijken over grenzen heen. Letterlijk en figuurlijk. Multicultureel Nederland is voor ons geen loos begrip. Wij hebben contacten met alle key players in het niet-autochtone veld. Het is juist deze kennis die je nodig hebt in deze tijd. Als het gaat om de wereld van cultuur en maatschappij: been there, done that.
En - wij zeggen het met gepaste onbescheidenheid: wij komen met dingen die werken.

Graag laten wij met een aantal voorbeelden uit elk van onze werkgebieden zien wat het in de praktijk inhoudt.

binoq is sinds 1 oktober 2005 de nieuwe naam van QRA Advies en Ontwikkeling. De genoemde rapporten zijn daarom onder deze oude naam uitgebracht.

test