lopende projecten

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Voorjaar 2018: crash course cultureel ondernemerschap met concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing.

Nieuw West & Cultuur

Verdiepingsgesprekken in Nieuw-West in navolging van het inspiratiediner in De Meervaart.

kind en kleur

Het Stimuleringfonds Nederlandse Culturele Omroepproducties maakt zich sterk voor een aanpassing van het televisieaanbod aan de veranderde samenleving. Het produceren van kinderprogramma’s vanuit een cultureel diverse achtergrond is daarvoor een goede methode. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
 
Waar het aan schort zijn vaak de verhalen – de scenario’s. Binnen het stimuleringsprogramma Kind en Kleur worden daarom door een nieuwe lichting aankomende scenaristen verhalen ontwikkeld met de volgende drie kernwoorden: kort, kind, kleur. Binoq verzorgt het complete programma - ontwikkeling, selectie, opleiding, productie en begeleiding. Het programma is vijf keer door binoq georganiseerd. Daarna heeft het Stimuleringsfonds - inmiddels het Mediafonds genaamd - besloten Kind en Kleur in een andere vorm voort te zetten namelijk door de trainees van Kind en Kleur een verdieping  aan te bieden.