lopende projecten

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Voorjaar 2019: crash course cultureel ondernemerschap met concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing.

ATANA in company

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

diversiteit bij de rijksoverheid

De blanke mannentop van de rijksoverheid ontbeert de kracht en de kwaliteit van meer variatie. Geheel in de gedachte van atana is het Rijk er van overtuigd geraakt dat het nodig is aansprekende migranten op aansprekende sleutelposities te krijgen. Maatschappelijke sectoren zijn in toenemende mate minder goed te besturen wanneer we geen nieuwe, goede mensen op sleutelposities hebben die weten hoe het in de wereld werkelijk toegaat.
Binoq is door de Algemene Bestuursdienst (ABD) van de rijksoverheid gevraagd een programma te ontwikkelen dat er voor moet gaan zorgen dat er meer mensen met een bi-culturele achtergrond terecht komen in het hogere echelon van departementen. Het programma Kwaliteit door Diversiteit was een lang lopend project dat zowel een rapport als een plan van aanpak met de gelijknamige titel opleverde.
Meer informatie over de ABD op www.algemenebestuursdienst.nl .

terug naar projecten

test