lopende projecten

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Voorjaar 2019: crash course cultureel ondernemerschap met concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing.

ATANA in company

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

missie

Elke tijd kent zijn eigen kwesties en zoekt zijn eigen oplossingen - en aan die zoektocht leveren wij graag onze bijdrage. Wij werken in opdracht. Maar ook komen wij op eigen initiatief met ideeën en voorstellen voor het oplossen van knelpunten die we signaleren.
Onze benadering van problemen is duidelijk: wij denken niet in bedreigingen maar in kansen. Platgetreden paden zijn er genoeg, ook in onderzoeksland.

Wij zijn gespecialiseerd in frontier areas: nieuwe beleidsgebieden, uitdagende programma’s, verrassende concepten, opmerkelijke samenwerkingsverbanden. Voor herhalingsonderzoeken of gestandaardiseerde opdrachten verwijzen wij graag door naar de meer gebruikelijke bureaus.

test