lopende projecten

ATANA in company

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

binoq

Binoq geeft advies, doet onderzoek en ontwikkelt scholingstrajecten op het gebied van cultuur en maatschappij in de ruimste zin. Richtje Sybesma is de directeur van binoq.

De naam binoq is geïnspireerd op de verrekijker - we halen de toekomst dichterbij. Alleen maatwerk, goed aangesloten, en altijd resultaten waar je iets aan hebt.

De projecten van binoq zijn niet onder een noemer te vatten. Wij doen onderzoek, ontwikkelen ideeën tot concepten, we ontwerpen innovatieve systemen en programma's en zo nodig verzorgen wij de productie.

Kijk ook op onze ATANA website.

 


 

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

stoomcursus concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, marketing en verandermanagement in de cultuursector. Kijk hier voor meer informatie.


Wat zeggen de voormalige deelnemers over de Crash Course Ondernemerschap?

Tamara de Bruijn
Directeur RASA Utrecht 
 
"Tussen de alledaagse drukte is de crash course een moment om stil te staan bij alle facetten van je organisatie. Van marketing tot verandermanagement, van ondernemen tot het persoonlijk leiderschap. Inhoudelijk heel sterk en zeer inspirerend!"Yole Rizzo en
José van der Knaap
Directie Isala Theater
Capelle a/d IJssel                                                   
 
"De Crash Course is een inspirerende en praktijkgerichte cursus met uitstekende sprekers vanuit het veld. Dankzij de vertrouwelijke setting onstaat er een prettig interactie binnen de groep, met fijne feedback van de andere deelnemers."


 
test