lopende projecten

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Voorjaar 2019: crash course cultureel ondernemerschap met concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing.

ATANA in company

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

Binoq geeft advies, doet onderzoek en ontwikkelt scholingstrajecten op het gebied van cultuur en maatschappij in de ruimste zin. Richtje Sybesma is de directeur van binoq. De naam binoq is geïnspireerd op de verrekijker - we halen de toekomst dichterbij. Alleen maatwerk, goed aangesloten, en altijd resultaten waar je iets aan hebt. De projecten van binoq zijn niet onder een noemer te vatten. Wij doen onderzoek, ontwikkelen ideeën tot concepten, we ontwerpen innovatieve systemen en programma's en zo nodig verzorgen wij de productie.

Kijk ook op onze ATANA website.

 


Voorjaar 2018: Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Stoomcursus concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, marketing en financiering in de cultuursector. Klik hier voor meer informatie.

Data
27 maart: Persoonlijk Leiderschap (Marvin Sutherland)
3 april: Cultureel Ondernemerschap (Marion Beltman)
10 april: Marketing (Marjolijn Blok)
17 april: Financieringsmix (Erika Happe)
24 april: Blik op de toekomst (Marvin Sutherland)


Wat zeggen de voormalige deelnemers over de Crash Course Ondernemerschap?

Eveline Lamphen (beleids- en communicatiemedewerker Stichting Mooi Werk)
Wil je even op de pauzeknop drukken? Kritisch kijken naar wat je doet en waaroom je het doet? Dan is deze cursus zeker aan te raden. Samen met vakgenoten kijken naar je organisatie en hoe het beter, anders of scherper kan. Een opfriscursus en netwerkbijeenkomst in één.

Caroline Bakker (zakelijk leider/directeur Johan Wagenaar Stichting)
Ook voor ervaren managers biedt de Crash Course een welkome opfris en aanvulling. De uitwisseling met mede cursisten is een prima aanvulling op een leuk en veelzijdig theoretisch lespakket. Ik heb er veel aan gehad!

Ira Kip
(Artistiek leider, Art Rules)
Een inspirerende 6 weken waar ik met enthousiasme in gezeten heb. Marvin Sutherland was een enthousiaste, fijne, motiverende docent die de toon neerzette voor de hele workshop. Ook inspirirende mensen ontmoet waarmee er na de workshop zeker nog verbinding mee zal zijn. Mijn dank is groot.

Hetty van der Wal (manager in de sector media, cultuur en communicatie)
De CCCO was een 'eye opener'. Het is een cursus waarin je leert definiëren, wie ben je, wat doe je en waar wil je naar toe. Aanvankelijk dacht ik dat het iets meer 'ondernemen' in traditionele zin zou zijn maar het is echt gericht op je persoonlijk handelen en ondernemen.

Onno Groustra (adviseur communicatie en beleidsontwikkeling)
Een goede cursus om je ideeën over cultureel ondernemerschap in je werk te toetsen en flink aan te scherpen. Een intensieve en zeer verfrissende kennismaking met docenten en mede-cursisten!

Job Noordhof
(Hoofd marketing en zakelijke relaties at Nederlands Philharmonisch Orkest)
De CCCO brengt interessante sprekers en trainers. In korte tijd zorgt CCCO voor helder inzicht in je organisatie en jezelf.

test