nieuws

test

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

ATANA incompany

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

atana vacaturebank

Atana is bicultureel, slagvaardig en creatief. Atana is een zorgvuldig opgebouwd netwerk van hoogopgeleide professionals geselecteerd op basis van expertise, ervaring en daadkracht. Ook u kunt toegang krijgen tot dit unieke netwerk via de ATANA VACATUREBANK .

Wie bereiken we?
Zodra uw vacature verschijnt op de website wordt hij diezelfde dag verspreiden via onze vacature-alert binnen ons netwerk van ruim 800 bi-culturele bestuurders. Vervolgens delen wij de vacatures ook via onze Facebook, Twitter en LinkedIn pagina’s waarmee we nog eens duizenden mensen bereiken, het merendeel van hen heeft een dubbele culturele achtergrond, affiniteit met de maatschappelijke en/of culturele sector, expertise op zeer uiteenlopende gebieden (juridisch, financieel, etc.) en een eigen netwerk.


Hoe werkt het?
U kunt uw vacature heel eenvoudig plaatsen:
1.    Meld uw organisatie aan via onderstaande link: organisatie aanmelden;
2.    Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen.
3.    Plaats uw vacaturetekst.
Binnen 12 uur staat uw vacature online op www.atana.nl en binnen 24 uur wordt uw vacature verspreid via de ATANA vacature-alert, maar ook via Twitter, Facebook en LinkedIn.
Uw vacature blijft online tot de dag na de sluitingsdatum (maximaal 2 maanden). Kandidaten sturen hun sollicitatie rechtstreeks aan u toe (tenzij u dit anders wenst).

Wat kost het?
U betaalt als non-profitorganisatie voor het plaatsen van een vacature voor maximaal 2 maanden een bedrag van € 95,= exclusief btw.
Wenst u de vacature te herplaatsen? Dan betaalt u daar een bedrag van € 50,= exclusief btw voor. U ontvangt nadat u zich heeft aangemeld per e-mail een factuur.

Heeft u nog vragen of wenst u bemiddeling bij uw vacature? Neem dan contact op met het team van binoq atana via 020 514 13 80 of via info@binoq.nl.


aanmelden en plaatsen


organisatie aanmelden


vacature plaatsen