nieuws

test

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Crash Course Cultureel Ondernemerschap voor leidinggevenden van kleine culturele instellingen en zelfstandig ondernemers (ZZP'ers) in de cultuursector. Vroegboekkorting tot 1 april 2017

7 Aanbevelingen Diversiteit aan de Top Kabinetsformatie

Geen enkel partijprogramma bevat een aanpak die de doorbraak zal veroorzaken waar Nederland op zit te wachten. Hier zijn onze aanbevelingen.

ATANA incompany

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

bestuur

Het atana-programma ressorteert onder de financiële verantwoordelijkheid van de Stichting Bestuurlijke Diversiteit Nederland (SBD.nl). De uitvoering van het programma vindt plaats door hiertoe aangestelde partners.

bestuursleden

  • Igor Ivakic, voorzitter
  • Edward John Kitselaar, secretaris
  • Jan Lau, penningmeester
  • Sylvia van der Heiden
  • Fiona Vening

De Stichting Bestuurlijke Diversiteit richt zich op het bevorderen van de diversiteit en kwaliteit van besturen, toezichthouders en adviseurs van culturele en maatschappelijke instellingen. De Stichting tracht dit te bereiken door het uitvoeren van o.a. de atana programma's, maar ook de netwerkbijeenkomsten en de programma's voor publieksbereik.