nieuws

test

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

ATANA incompany

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

atana ambassadeurs

De juiste persoon op de juiste plek – dat is waar het bij atana om draait. Dat vereist up to date kennis van de velden waarvoor atana bestuurders en adviseurs opleidt. Daarom maken wij gebruik van topspelers in een specifiek veld, met een uitgebreid netwerk. Zij kennen de behoeftes van de betreffende organisaties en weten naar welke deskundigen men op zoek is. Omdat zij actief deel uit maken van ons netwerk kennen zij de deelnemers aan het programma op hun specifieke terrein van expertise. Het sluit naadloos aan bij het uitgangspunt van atana: het leveren van maatwerk.

 Atana Cultuur

Maarten Lammers  Pia van den Berg  Ashok Balotra  Liane van de Linde   Astrid Elburg  Cees de Graaff  Martin van Ginkel   Jacques van Veen  Cor Schlösser   Sonja de Leeuw   Aneta Lesnikovska   Ricardo Burgzorg   Özkan Gölpinar  Gitta Luiten   Inez Boogaarts   Anthony Haidweiller   Lucien Kembel   Melle Daamen   Jörgen Tjon a Fong   Khaldoun Elmecky   Samira el Boustati   Tanja Jadnanansing

Atana Utrecht

Boele Staal   Mira Kho   Han Bakker

Atana Vrijwilligers

Ferry Houterman   Marianne Harten   Sylvia Borren

Atana Den Haag

Ricardo Burgzorg   Kaushilya Budu Lall   Maria Berkenveld   Anke van Kampen