nieuws

test

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

Crash Course Cultureel Ondernemerschap

Crash Course Cultureel Ondernemerschap voor leidinggevenden van kleine culturele instellingen en zelfstandig ondernemers (ZZP'ers) in de cultuursector. Vroegboekkorting tot 1 april 2017

7 Aanbevelingen Diversiteit aan de Top Kabinetsformatie

Geen enkel partijprogramma bevat een aanpak die de doorbraak zal veroorzaken waar Nederland op zit te wachten. Hier zijn onze aanbevelingen.

ATANA incompany

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

smoelenboek

Atana is levend en actief bestuurdersplatform. Bestuurders, politici, wetenschappers en professionals, uit de wereld van cultuur en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar elk kwartaal op de sociëteit waar kennis en contacten worden gedeeld. Verder worden inspirerende verbindingen gelegd op het digitale forum van atana. In het smoelenboek vindt u de atanezen uit ons netwerk - trainees en oud-trainees.

Wilt u ook in het smoelenboek? Heeft u de atana training gevolgd maar ontbreekt uw foto? Elke sociëteit is er een photoshoot met onze huisfotograaf Henk Rougoor zodat ook uw foto voortaan deel uitmaakt van deze pagina.

Klik op de foto's voor meer informatie over de personen uit het atana netwerk.

foto's: henk rougoor en anthon beeke  Er zijn geen atanezen gevonden!