nieuws

test

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

ATANA incompany

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

levend netwerk

De kracht van atana zit 'm in het netwerk waarbinnen de activiteiten plaatsvinden. Vroegere en huidige deelnemers uit het atana-programma, bestuurders, verkenners, politici, wetenschappers, geïnteresseerden uit de wereld van cultuur en maatschappelijke organisaties: ze maken deel uit van een uitgebreid netwerk. Een netwerk dat kennis oplevert, contacten vergemakkelijkt en tot inspirerende verbindingen leidt. Mede daarom is atana een veelgevraagd adviseur op het terrein van governance, van diversiteit en van toekomstperspectieven. We adviseren zelf of leggen contacten met mensen uit ons uitgebreide netwerk.

Deelnemers aan de training bouwen al tijdens de opleiding een uitgebreid netwerk op, en het programma is erop gericht dat te bevorderen. Zo zijn talloze informele netwerkjes op eigen initiatief van de deelnemers ontstaan, op basis van bijvoorbeeld een beleidsgebied of een regio. Zes keer per jaar organiseert atana voor alle (ex-)deelnemers themabijeenkomsten over zaken als financieel beleid of omgaan met de pers.

Het netwerk is levend, actief en divers. Een vast punt vormt de atana sociëteit.