nieuws

test

Nieuw ATANA bestuurslid

Swati Sen Gupta treedt toe als penningmeester.

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

7 Aanbevelingen Diversiteit aan de Top Kabinetsformatie

Geen enkel partijprogramma bevat een aanpak die de doorbraak zal veroorzaken waar Nederland op zit te wachten. Hier zijn onze aanbevelingen.

levend netwerk

De kracht van atana zit 'm in het netwerk waarbinnen de activiteiten plaatsvinden. Vroegere en huidige deelnemers uit het atana-programma, bestuurders, verkenners, politici, wetenschappers, geïnteresseerden uit de wereld van cultuur en maatschappelijke organisaties: ze maken deel uit van een uitgebreid netwerk. Een netwerk dat kennis oplevert, contacten vergemakkelijkt en tot inspirerende verbindingen leidt. Mede daarom is atana een veelgevraagd adviseur op het terrein van governance, van diversiteit en van toekomstperspectieven. We adviseren zelf of leggen contacten met mensen uit ons uitgebreide netwerk.

Deelnemers aan de training bouwen al tijdens de opleiding een uitgebreid netwerk op, en het programma is erop gericht dat te bevorderen. Zo zijn talloze informele netwerkjes op eigen initiatief van de deelnemers ontstaan, op basis van bijvoorbeeld een beleidsgebied of een regio. Zes keer per jaar organiseert atana voor alle (ex-)deelnemers themabijeenkomsten over zaken als financieel beleid of omgaan met de pers.

Het netwerk is levend, actief en divers. Een vast punt vormt de atana sociëteit.