nieuws

test

ATANA vacature-alert

Kom vissen in de vijver van ATANA. Voordelig en effectief vacatures plaatsen via de ATANA vacature-alert.

Meest recente ATANA matches

Amsterdamse JeugdteJAterschool (Jerry Straub, Sabri Riahi),Letterenfonds (Claudia Zuidema), ROC Mondriaan (Diantha Rumahlewang), e.v.a.

ATANA incompany

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

welkom bij atana

Nederland is veranderd, voorgoed. Andere mensen, andere culturen, nieuwe vraagstukken, nieuwe oplossingen. Nieuw, anders, maar allemaal Nederland. Er zijn mensen nodig die daaraan kunnen bouwen. Als toezichthouder, als bestuurder, als adviseur. Juist op die mensen richt atana zich. Op de bruggenbouwers van de toekomst: mensen die goed thuis zijn in de traditioneel-Nederlandse cultuur, en ook in een van de vele andere culturen die Nederland rijk is. Atana biedt daartoe een unieke combinatie van een trainingsprogramma, een matchmaker en een netwerk. Nieuwe mensen op bepalende plaatsen – daar gaat het ons om.

                                                                                      


Lancering Kleurrijke Top 100 met ieder jaar een divisie Toezichthouders en
bestuurders uit het ATANA netwerk. V.l.n.r. Jacek Rajewski, Raja Felgata en
Richtje Sybesma.

Richtje Sybesma/ directeur binoq atana in gesprek met minister Bussemaker over de Code Culturele Diversiteit. "Culturele instellingen moeten meer inspelen op de veranderde bevolkingssamenstelling." Het hele gesprek vind je op www.codeculturelediversiteit.nl

 

prikbord


Agenda

Cineblend

01-12-2016
Cineblend heeft maandelijkse een avond van SAVAN, met diner, film en debat. In Pakhuis De Zwijger, toegang is gratis.

Bussemaker zet in op Culturele Diversiteit

30-12-2016
Code Culturele Diversiteit expliciet genoemd als belangrijk aandachtspunt