nieuws

test

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

ATANA incompany

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

succesfactoren

kwaliteit
atana levert bestuurders met iets extra's: hun culturele achtergrond en hun netwerken. Het programma is selectief; atana-bestuurders worden aangesproken op hun kwaliteit als bestuurder, niet op hun allochtone achtergrond. De kwaliteiten, vaardigheden en de ambities van de bij atana toegelaten deelnemers zijn onze belangrijkste succesfactor.

netwerk
levende netwerken vormen een belangrijk onderdeel van het succes. Bestuurders, politici, wetenschappers, deelnemers van vroegere of huidige trainingsrondes, geïnteresseerden uit de wereld van cultuur en maatschappelijke organisaties: ze maken deel uit van een uitgebreid netwerk dat kennis oplevert, contacten vergemakkelijkt en tot inspirerende verbindingen leidt. Binnen atana komen
al die lijnen samen.

sectorspecifiek
sectoren als cultuur, zorg en woningcorporaties hebben eigen gebruiken, aparte netwerken, een bijzondere manier om verantwoordelijkheid te delen. Wij werken daarom altijd samen met aansprekende vertegenwoordigers uit verschillende sectoren. En we hebben een uitgebreid netwerk van ambassadeurs die per sector en de deelgebieden daarbinnen goed op de hoogte zijn van wat aan bestuurlijke capaciteit echt nodig is.

maatwerk
atana levert uitsluitend maatwerk. Geen namenlijstjes, geen bestuurdersbanken, geen anonieme cursisten. We kennen al onze deelnemers van haver tot gort, we maken samen met iedere instelling een specifiek bestuurdersprofiel, en we zijn groot genoeg om uit onze deelnemers de kandidaat te vinden die binnen dit profiel past.

integraal programma
bij atana vindt u alles onder één dak. Atana selecteert, traint, adviseert, en zorgt voor een juiste match voor uw bestuur. Het totale proces is in handen van binoq.