nieuws

test

Atanezen in besturen

Overzicht van recente matches van atanazen in besturen, raden van toezicht en adviesfuncties.

ATANA incompany

De ATANA bestuurders-training in 1 dag - voor bedrijven die hun personeel de tools willen geven maatschappelijk aan de slag te gaan in een bestuur of raad van toezicht.

atana programma

Atana is een uitgebreid trainingsprogramma dat toegesneden is op het veld waarin de deelnemers als bestuurder of adviseur actief zullen zijn. Feiten en achtergronden, bestuurlijke aansprakelijkheid, financiën, omgaan met de pers, casusseminars onder leiding van ervaren bestuurders en directeuren en werkbezoeken bij relevante instellingen. Vele gerenommeerde organisaties en deskundigen participeren met genoegen in het atana trainingsprogramma. Via de sociëteit, terugkomdagen, themabijeenkomsten en persoonlijke contacten blijven onze deelnemers ook na afloop van de training scherp en up to date.

Het programma bestaat uit training, matching en netwerken. Voor diegene die een bestuurs- of adviseurspositie ambieert maar net niet het netwerk heeft of net dat steuntje in de rug wil - neem contact met ons op of meld je aan via ons aanmeldingsformulier.

Er is een eigen bijdrage voor deelname aan het trainingsprogramma en de training wordt alleen georganiseerd bij voldoende aanmeldingen.

Na het doorlopen van het programma worden de deelnemers opgenomen in de database van bestuurders en adviseurs – het feitelijke kapitaal van atana. Het proces van bemiddeling kan dan beginnen. Regelmatig komt het voor dat deze fase maar kort blijkt te zijn: menig deelnemer heeft al tijdens de opleidingsfase goede contacten opgebouwd met een instelling of organisatie, bij werkbezoeken of op een avond op de sociëteit.

Het programma bestaat uit vijf modules.